De website van Woongoed Middelburg maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.       Ik accepteer het gebruik van cookies

Afrekening servicekosten 2016

Één van deze dagen ontvangt u van ons de afrekening service- en stookkosten 2016. Hieronder kunt u lezen wat deze kosten voor u betekenen.

 

Servicekosten

De afrekening servicekosten bevat alle servicecomponenten die verrekenbaar zijn. In de afrekening staan de kosten per servicecomponent in 2016. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het onderhoud van het groen en de schoonmaak van de gezamenlijke ruimtes. Daarnaast worden er ook kosten verrekend voor het gebruik van elektra voor algemeen gebruik zoals bijvoorbeeld verlichting, lift en elektrische deuren in uw wooncomplex.

 

Stookkosten

Maakt uw woning geen gebruik van een eigen verwarmingsinstallatie en ontvangt u naast de afrekening ook een specificatie van de stookkosten van Techem? Dan kunt u zelf op ieder gewenst moment uw verbruik inzien via de Energiecoach. Maakt u hier nog geen gebruik van?

Vraag de Energiecoach dan gratis aan via www.energiecoach.nl

 

Geen rekeningnummer op de brief

Staat er geen rekeningnummer op de brief (REKENINGNUMMER ONBEKEND)? Geef dan uw rekeningnummer door via deze link. Het is niet mogelijk om telefonisch uw rekeningnummer door te geven. Indien er sprake is van een betalerscontract, moet het rekeningnummer doorgegeven worden van degene die zorgdraagt voor uw huurbetalingen.

 

Betalingsachterstand

Heeft u een betalingsachterstand en krijgt u een deel van het voorschotbedrag terug? Dan verrekenen wij dit bedrag eerst met uw betalingsachterstand.

Moet u bijbetalen voor de service- en/of stookkosten en heeft u een betalingsachterstand? Dan kunt u het bedrag gewoon betalen met de bijgevoegde acceptgiro.

 

Heeft u nog vragen?

Heeft u een vraag over de brief? Dan kunt u het beste een e-mail sturen naar klant@woongoed.nl.

Wij nemen vervolgens per mail of telefonisch contact met u op.

Spreekuur voor schuldhulp bij Orionis

Orionis is deze maand begonnen met een wekelijks inloopspreekuur voor mensen met schulden. Elke dinsdag is dat zonder afspraak te bezoeken van 9.00 tot 12.00 uur aan de Oost-Souburgseweg 10 in Vlissingen. Ook vragen over geldzaken worden beantwoord. Er wordt wel legitimatie gevraagd. 

Bijeenkomsten Buurtbemiddeling

Buurtbemiddeling Middelburg organiseert twee bijeenkomsten waarin zij informatie en uitleg geven over hoe je omgaat met lastige situaties met buren. Uit ervaring is gebleken dat mensen het fijn vinden om dit te delen met anderen die in dezelfde situatie zitten.

 

Klik hier voor de flyer. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Buurtbemiddeling Middelburg.