De website van Woongoed Middelburg maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.       Ik accepteer het gebruik van cookies

Gesloten tijdens feestdagen

Maandag 25 december 2017,

Dinsdag 26 december 2017 en

Maandag 1 januari 2018 is ons kantoor gesloten i.v.m. de feestdagen.

 

U kunt ons wel altijd een e-mail sturen via klant@woongoed.nl. Wij proberen uw e-mail na de feestdagen zo snel mogelijk te beantwoorden. Heeft u een technisch noodgeval? Bel dan naar 0118-691700.

 

Wij wensen u fijne feestdagen en een goed 2018!

Stop versturen acceptgiro's

In het voorjaar van 2018 gaan wij stoppen met het versturen van acceptgiro’s per post.

In plaats van een acceptgiro ontvangt u als huurder van ons elke maand een betaalverzoek per e-mail. Hiermee kunt u via internetbankieren betalen.

 

Automatische incasso

Heeft u geen e-mailadres en/of internetbankieren? Dan kunt u gebruik maken van automatische incasso. Wij schrijven dan maandelijks op de eerste dag van de maand de huur van uw rekening af.

 

Heeft u vragen over het stoppen van het versturen van acceptgiro's? Stuur ons dan een e-mail via klant@woongoed.nl.

 

Ondernemingsplan 2018-2021 online!

Woongoed wordt groener, opener, socialer en actiever

Woongoed presenteert hierbij het ondernemingsplan “Ertoe doen”. Hierin staan de plannen voor 2018-2021. Het plan is goedgekeurd door de Raad van Commissarissen van Woongoed. Eric de Ceuster, directeur-bestuurder van Woongoed: ‘Het nieuwe plan is onze koers voor de komende jaren. Medewerkers, belanghouders en huurders hebben volop met ons meegedacht. We kijken ernaar uit met de plannen en pilots aan de slag te gaan. Woongoed wordt groener, opener, socialer en actiever.’

 

Klik hier om ons Ondernemingsplan te lezen.