Woongoed.nl is vernieuwd!

Geplaatst op

Het viel u vast al op: Woongoed heeft een nieuwe website! Onze site is nu ook prima te
bezoeken met uw mobiele telefoon of tablet. De website bevat veel handige informatie. Bijvoorbeeld over onderhoud. Of manieren waarop u energie bespaart. Maar ook hoe u prettig samenleeft in uw buurt. En u vindt er snel het laatste nieuws en projecten waar we mee bezig zijn.

Daarnaast bevat de site handige formulieren. Die nemen u stap voor stap mee in uw aanvraag. U meldt bijvoorbeeld eenvoudig een reparatieverzoek. En u controleert snel of u toestemming nodig heeft voor een klus in uw woning. Na de zomer breiden we de website nog verder uit. U regelt dan nog meer zaken zelf online!

We zijn benieuwd wat u van de nieuwe website vindt. Opmerkingen of vragen? Laat het
ons weten via info@woongoed.nl. U kunt ook onderaan elke pagina op de feedback knop drukken. Daar kunt u ook uw opmerkingen achterlaten.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Herinrichting deel binnentuin Stadsschuur

Samen met twee betrokken bewoners ontwikkelden Woongoed en hovenier H2Groen een mooi plan om de binnentuin aan de Stadsschuur opnieuw te herinrichten en te beplanten. Het doel was de tuin weer een frissen aanblik te geven met mooie beplanting en ruimte voor een gezellige binnenplaats zodat de bewoners daar kunnen genieten van de zon. De beplanting is heel divers geworden, van Taxushaag, Toscaanse Jasmijn, Hortensia tot een Vijgenboom. Ook wordt het pad breder gemaakt met het oog op levensloopbestendig wonen. Afgelopen donderdag waren wijkbeheerders Jason en Michel van Woongoed aanwezig samen met Arjan van H2Groen. Tijdens dit moment konden bewoners allerlei vragen stellen over de tuin. Hier werd door diverse bewoners gebruik van gemaakt en werden ideeën opgedaan. Eind november voert H2Groen de herinrichting uit. Dit duurt enkele dagen.

Terugblik Woongoeddag

Vorige week donderdag 29 augustus was het weer tijd voor onze jaarlijkse Woongoeddag. Dit jaar organiseerden we deze in de Edelstenenbuurt.