Open dag nieuwbouw ’t Zand 19 oktober

Geplaatst op

Op zaterdag 19 oktober organiseren we een open dag bij de nieuwbouw in 't Zand!

Het project

In 2022 zijn we gestart met het grote herstructureringsproject. Vanaf 2022 worden er in verschillende fases 148 woningen in 't Zand gesloopt en nieuw gebouwd. We bouwen in de huidige stijl van de wijk nieuwe en betere woningen.

Op dit moment is fase 2 bijna afgerond. Een mooi moment voor een open dag om een aantal woningen te laten zien aan de (oud)huurders, buurtbewoners en geïnteresseerden.

Open dag

Iedereen die een kijkje wil nemen is welkom van 10.00 tot 14.00 uur. Wij raden aan om lopend of op de fiets te komen naar de Poelendaeleweg. Vanaf daar kunt u het terrein oplopen en wijzen we u de weg.

Interesse in een woning?

Om in aanmerking te komen voor een woning in 't Zand is het nodig om ingeschreven te staan op www.zuidwestwonen.nl. Een groot aantal woningen in Fase 2 zijn toegewezen aan bewoners uit een herstructureringsgebied. Nog niet toegewezen woningen worden eind oktober 2024 geadverteerd op Zuidwestwonen. Nieuwbouwwoningen uit Fase 3, 4 en 5 worden later geadverteerd.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Herinrichting deel binnentuin Stadsschuur

Samen met twee betrokken bewoners ontwikkelden Woongoed en hovenier H2Groen een mooi plan om de binnentuin aan de Stadsschuur opnieuw te herinrichten en te beplanten. Het doel was de tuin weer een frissen aanblik te geven met mooie beplanting en ruimte voor een gezellige binnenplaats zodat de bewoners daar kunnen genieten van de zon. De beplanting is heel divers geworden, van Taxushaag, Toscaanse Jasmijn, Hortensia tot een Vijgenboom. Ook wordt het pad breder gemaakt met het oog op levensloopbestendig wonen. Afgelopen donderdag waren wijkbeheerders Jason en Michel van Woongoed aanwezig samen met Arjan van H2Groen. Tijdens dit moment konden bewoners allerlei vragen stellen over de tuin. Hier werd door diverse bewoners gebruik van gemaakt en werden ideeën opgedaan. Eind november voert H2Groen de herinrichting uit. Dit duurt enkele dagen.

Terugblik Woongoeddag

Vorige week donderdag 29 augustus was het weer tijd voor onze jaarlijkse Woongoeddag. Dit jaar organiseerden we deze in de Edelstenenbuurt.

Gratis Boompjes Uitdeelactie

Dit jaar deelt de Zeeuwse Milieufederatie (ZMf) weer gratis boompjes uit. Dinsdag 10 september vanaf 9.00 kunt u op de website van de ZMf gratis inheemse boompjes bestellen.