OPEN DAG nieuwbouw Kanaalweg Middelburg

Geplaatst op

Na 1,5 jaar bouwen leveren we 119 nieuwe appartementen op voor 236 studenten aan de Kanaalweg! Drie 'all-electric' gebouwen, voorzien van 527 zonnepanelen.

Voordat het gebouw in gebruikt wordt genomen, bieden Woongoed Middelburg en Van Wijnen u graag een kijkje. De deuren van het eerste gebouw, nabij de Schroeburg, gaan open voor het brede publiek

Open dag
Wij organiseren een open dag op zaterdag 7 mei.
Van 13.00 tot 16.00 uur kunt u een bezoekje aan onze nieuwbouwlocatie aan de Kanaalweg.

Route door het gebouw
U kunt een route lopen door het gebouw en een aantal appartementen bekijken. Daarnaast kunt u genieten van een mooi uitzicht op de binnenstad vanaf het dakterras. Kom en ervaar het fantastische uitzicht zelf!

Op de fiets? Deze kunt u stallen tussen blok B en C zoals staat aangegeven op het kaartje.

bd80b4d5-3d40-4edb-8017-f62d11795ece

Komt u ook?
Tot zaterdagmiddag 7 mei!

Let op! Tijdens de open dag kunt u alleen via de trappen naar de verschillende verdiepingen. Houdt hier rekening mee.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Herinrichting deel binnentuin Stadsschuur

Samen met twee betrokken bewoners ontwikkelden Woongoed en hovenier H2Groen een mooi plan om de binnentuin aan de Stadsschuur opnieuw te herinrichten en te beplanten. Het doel was de tuin weer een frissen aanblik te geven met mooie beplanting en ruimte voor een gezellige binnenplaats zodat de bewoners daar kunnen genieten van de zon. De beplanting is heel divers geworden, van Taxushaag, Toscaanse Jasmijn, Hortensia tot een Vijgenboom. Ook wordt het pad breder gemaakt met het oog op levensloopbestendig wonen. Afgelopen donderdag waren wijkbeheerders Jason en Michel van Woongoed aanwezig samen met Arjan van H2Groen. Tijdens dit moment konden bewoners allerlei vragen stellen over de tuin. Hier werd door diverse bewoners gebruik van gemaakt en werden ideeën opgedaan. Eind november voert H2Groen de herinrichting uit. Dit duurt enkele dagen.

Terugblik Woongoeddag

Vorige week donderdag 29 augustus was het weer tijd voor onze jaarlijkse Woongoeddag. Dit jaar organiseerden we deze in de Edelstenenbuurt.