Onderzoek woonbeleving KWH onder huurders

Geplaatst op

Woongoed vindt het belangrijk dat huurders wonen in een prettig huis en een fijne buurt. Daarom hebben wij KWH (kennis- en kwaliteitscentrum voor en door woningcorporaties) gevraagd een onderzoek te houden onder onze huurders. We willen graag van u weten hoe u denkt over uw woning, de omgeving en de buurt.

Hoe werkt het?
U kunt een e-mail of telefoontje krijgen van DESAN Research Solutions. Zij stellen u dan een aantal vragen. Uw antwoorden blijven anoniem. Wij kunnen niet zien welk antwoord u heeft gegeven.

Verloten cadeaubonnen
Onder alle deelnemers verloten we 5 bol.com cadeaubonnen t.w.v. €100,-.

Wanneer?
Het onderzoek start op woensdag 11 oktober en loopt tot eind november.
Wilt u meer weten over kwh? Kijk dan op www.kwh.nl.

Wilt u niet meedoen?
Doen hoeft u de mail niet te beantwoorden en/of u geeft dat aan als u wordt gebeld.

AVG
Voor dit onderzoek deelt Woongoed éénmalig gegevens met het KWH. We volgen hierbij de AVG. De AVG is een Europese wet over de Privacy.
We delen uw adres, naam, geslacht, telefoonnummer en e-mailadres. Na het onderzoek verwijdert het KWH al deze gegevens. Hiervoor hebben wij een verwerkersovereenkomst met het KWH en haar partners. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan op deze pagina.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Herinrichting deel binnentuin Stadsschuur

Samen met twee betrokken bewoners ontwikkelden Woongoed en hovenier H2Groen een mooi plan om de binnentuin aan de Stadsschuur opnieuw te herinrichten en te beplanten. Het doel was de tuin weer een frissen aanblik te geven met mooie beplanting en ruimte voor een gezellige binnenplaats zodat de bewoners daar kunnen genieten van de zon. De beplanting is heel divers geworden, van Taxushaag, Toscaanse Jasmijn, Hortensia tot een Vijgenboom. Ook wordt het pad breder gemaakt met het oog op levensloopbestendig wonen. Afgelopen donderdag waren wijkbeheerders Jason en Michel van Woongoed aanwezig samen met Arjan van H2Groen. Tijdens dit moment konden bewoners allerlei vragen stellen over de tuin. Hier werd door diverse bewoners gebruik van gemaakt en werden ideeën opgedaan. Eind november voert H2Groen de herinrichting uit. Dit duurt enkele dagen.

Terugblik Woongoeddag

Vorige week donderdag 29 augustus was het weer tijd voor onze jaarlijkse Woongoeddag. Dit jaar organiseerden we deze in de Edelstenenbuurt.