Nieuwe website Zuidwestwonen: heractiveer uw inschrijving

Geplaatst op

Zuidwestwonen heeft sinds dinsdag 2 juli een nieuwe website. Op Zuidwestwonen.nl vindt u het huurwoningaanbod in Zeeland en West-Brabant. De nieuwe website is duidelijker, overzichtelijker en biedt u meer mogelijkheden.

Staat u ingeschreven bij Zuidwestwonen?

Zoekt u een huurwoning? Als u ingeschreven staat bij Zuidwestwonen, moet u uw inschrijving opnieuw activeren. U behoudt uw inschrijving en inschrijfduur. U heeft als het goed is een e-mail ontvangen. Hierin staat wat u moet doen om uw inschrijving opnieuw te activeren. U moet 1 keer opnieuw inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Doorloop daarna alle stappen die in beeld komen en controleer uw gegevens. Zo zijn uw gegevens gelijk weer actueel en kunt u reageren op woningen.

Voor vragen belt u naar Zuidwestwonen: 0900-0575. Of mail naar info@zuidwestwonen.nl.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Herinrichting deel binnentuin Stadsschuur

Samen met twee betrokken bewoners ontwikkelden Woongoed en hovenier H2Groen een mooi plan om de binnentuin aan de Stadsschuur opnieuw te herinrichten en te beplanten. Het doel was de tuin weer een frissen aanblik te geven met mooie beplanting en ruimte voor een gezellige binnenplaats zodat de bewoners daar kunnen genieten van de zon. De beplanting is heel divers geworden, van Taxushaag, Toscaanse Jasmijn, Hortensia tot een Vijgenboom. Ook wordt het pad breder gemaakt met het oog op levensloopbestendig wonen. Afgelopen donderdag waren wijkbeheerders Jason en Michel van Woongoed aanwezig samen met Arjan van H2Groen. Tijdens dit moment konden bewoners allerlei vragen stellen over de tuin. Hier werd door diverse bewoners gebruik van gemaakt en werden ideeën opgedaan. Eind november voert H2Groen de herinrichting uit. Dit duurt enkele dagen.

Terugblik Woongoeddag

Vorige week donderdag 29 augustus was het weer tijd voor onze jaarlijkse Woongoeddag. Dit jaar organiseerden we deze in de Edelstenenbuurt.