Meer huurders recht op huurtoeslag

Geplaatst op

Tot 2020 was er een harde inkomensgrens. Lag het inkomen boven deze grens had je nergens recht op. In 2020 is dit veranderd. Wanneer het inkomen stijgt krijgt men wel minder huurtoeslag. Maar de huurtoeslag zal bij een kleine stijging niet meer helemaal wegvallen. Ook met een wat hoger inkomen kun je nu in aanmerking komen voor huurtoeslag.

Ontvangt u nog geen huurtoeslag maar heeft u daar misschien wel recht op? Kijk nu of u in aanmerking komt. U heeft nog tot 1 september 2021 om huurtoeslag over 2020 aan te vragen.

Wilt u meer informatie over huurtoeslag en het aanvragen van huurtoeslag? Klik hier.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Herinrichting deel binnentuin Stadsschuur

Samen met twee betrokken bewoners ontwikkelden Woongoed en hovenier H2Groen een mooi plan om de binnentuin aan de Stadsschuur opnieuw te herinrichten en te beplanten. Het doel was de tuin weer een frissen aanblik te geven met mooie beplanting en ruimte voor een gezellige binnenplaats zodat de bewoners daar kunnen genieten van de zon. De beplanting is heel divers geworden, van Taxushaag, Toscaanse Jasmijn, Hortensia tot een Vijgenboom. Ook wordt het pad breder gemaakt met het oog op levensloopbestendig wonen. Afgelopen donderdag waren wijkbeheerders Jason en Michel van Woongoed aanwezig samen met Arjan van H2Groen. Tijdens dit moment konden bewoners allerlei vragen stellen over de tuin. Hier werd door diverse bewoners gebruik van gemaakt en werden ideeën opgedaan. Eind november voert H2Groen de herinrichting uit. Dit duurt enkele dagen.

Terugblik Woongoeddag

Vorige week donderdag 29 augustus was het weer tijd voor onze jaarlijkse Woongoeddag. Dit jaar organiseerden we deze in de Edelstenenbuurt.