Klusjesmanactie, de winnaars zijn bekend!

Geplaatst op

De winnaars van de Klusjesmanactie hebben van ons bericht gehad. Binnenkort starten we met het uitvoeren van 100 klussen!

Wij zagen dat de meeste huurders hulp willen bij schilderwerk. Ook hulp bij het opknappen van de tuin kwam vaak voorbij. Verder bestonden de klussen uit: opruimen, dingen ophangen en grofvuil afvoeren. In totaal kwamen er van 300 huurders een klusverzoek binnen. Wij besloten de actie dan ook uit te breiden. Woongoed geeft vanwege haar 100 jaar bestaan nu in totaal 100 klussen weg.

De klussen worden dit jaar nog uitgevoerd.

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Herinrichting deel binnentuin Stadsschuur

Samen met twee betrokken bewoners ontwikkelden Woongoed en hovenier H2Groen een mooi plan om de binnentuin aan de Stadsschuur opnieuw te herinrichten en te beplanten. Het doel was de tuin weer een frissen aanblik te geven met mooie beplanting en ruimte voor een gezellige binnenplaats zodat de bewoners daar kunnen genieten van de zon. De beplanting is heel divers geworden, van Taxushaag, Toscaanse Jasmijn, Hortensia tot een Vijgenboom. Ook wordt het pad breder gemaakt met het oog op levensloopbestendig wonen. Afgelopen donderdag waren wijkbeheerders Jason en Michel van Woongoed aanwezig samen met Arjan van H2Groen. Tijdens dit moment konden bewoners allerlei vragen stellen over de tuin. Hier werd door diverse bewoners gebruik van gemaakt en werden ideeën opgedaan. Eind november voert H2Groen de herinrichting uit. Dit duurt enkele dagen.

Terugblik Woongoeddag

Vorige week donderdag 29 augustus was het weer tijd voor onze jaarlijkse Woongoeddag. Dit jaar organiseerden we deze in de Edelstenenbuurt.