Geslaagde open dag Kanaalweg

Geplaatst op

Afgelopen zaterdag 7 mei organiseerden Woongoed samen met aannemer Van Wijnen een open dag van de nieuwbouw aan de Kanaalweg.

In de ochtend was er een officieel moment waarin Woongoed de sleutels ontving van de aannemer. Na 1,5 jaar bouwen is de nieuwbouw voor de Middelburgse studenten gereed!

Voor het middagprogramma was het eerste gebouw (naast de spoorwegovergang) met een aantal appartementen open voor elke geïnteresseerde. Ruim 300 mensen namen een kijkje in de appartementen, het dakterras en op het mooie uitzicht op de Middelburgse binnenstad.

Een geslaagde dag!

Deel dit nieuws

Overig nieuws

Herinrichting deel binnentuin Stadsschuur

Samen met twee betrokken bewoners ontwikkelden Woongoed en hovenier H2Groen een mooi plan om de binnentuin aan de Stadsschuur opnieuw te herinrichten en te beplanten. Het doel was de tuin weer een frissen aanblik te geven met mooie beplanting en ruimte voor een gezellige binnenplaats zodat de bewoners daar kunnen genieten van de zon. De beplanting is heel divers geworden, van Taxushaag, Toscaanse Jasmijn, Hortensia tot een Vijgenboom. Ook wordt het pad breder gemaakt met het oog op levensloopbestendig wonen. Afgelopen donderdag waren wijkbeheerders Jason en Michel van Woongoed aanwezig samen met Arjan van H2Groen. Tijdens dit moment konden bewoners allerlei vragen stellen over de tuin. Hier werd door diverse bewoners gebruik van gemaakt en werden ideeën opgedaan. Eind november voert H2Groen de herinrichting uit. Dit duurt enkele dagen.

Terugblik Woongoeddag

Vorige week donderdag 29 augustus was het weer tijd voor onze jaarlijkse Woongoeddag. Dit jaar organiseerden we deze in de Edelstenenbuurt.